Aplica acum!

Inscriere AVON - Ingrediente ANEW care sterg urma timpului




Ingredientele care sterg urma timpului
Procesul de imbatranire este natural,  dar nimeni nu vrea sa isi dezvaluie adevarata varsta. Din fericire exista ingrediente care te ajuta sa pastrezi aspectul tanar al tenului si lupta impotriva semnelor de imbatranire. Le gasesti pe toate in cremele de fata.


Vitamina E
Unul dintre cei mai cunoscuti antioxidanti se gaseste in spanac, migdale, avocado, masline dar si in cremele de fata. Corpul uman nu produce acesta vitamina, asa ca nu trebuie sa lipseasca din regimul tau zilnic.  Este un antioxidant puternic, care te protejeaza de actiunea distructiva a poluarii. Vitamina E reda aspectul tanar si frumos al pielii, pastrand-o supla si sanatoasa.

Retinol
Retinolul este un derivat al vitaminei A, care ajuta la reducerea ridurilor  prin accelerarea procesului regenerarii celulare si stimularea productiei de colagen. Este numit si “ingredientul care ajuta celulele sa comunice". Ajuta la curatarea porilor, combate accnea si arsurile provocate de expunerea la soare. Nu este de mirare ca e un ingredient frecvent folosit pentru cremele anti-imbatranire.

Acizii grasi Omega 3, 6
Omega 3 si 6 sunt acizi grasi esentiali, fara de care organismul nu ar putea functiona in mod normal. Nu numai pielea se bucura de beneficiile lor, dar si creierul, sistemul circulator si sistemul imunitar. Acesti acizi nu sunt produsi in organism, asa ca trebuie sa ii asimilam. O importanta proprietate a acestora este ca ajuta la retinerea apei. Cu trecerea anilor, celulele pielii isi pierd abilitatea de a retine apa. Aminoacizii Omega 3 si 6 ajuta la mentinerea sanatatii celulelor si la functionarea normala a membranei acestora,  astfel celulele isi mentin forma ceea ce se traduce intr-un ten suplu si neted. Inscriere Avon online aici. O sursa foarte cunoscuta de Omega este pestele, dar si semintele de in si nuci sunt bogate in aminoacizi si desigur cremele de fata.

Vitamina C
O vitamina solubila in apa, cunoscuta si sub numele de acid ascorbic, este adesea folosita pentru a trata raceala, dar are un potential urias pentru ingrijirea tenului. Vitamina C poate vindeca toate tesuturile din organism. Ca si in cazul altor vitamine sau aminoacizi, nici acesta vitamina nu este produsa de organismul uman asa ca se obtine din ceea ce consumam. Multumita proprietatilor sale antioxidante, Vitamina C ajuta in lupta impotriva actiunii radicalilor liberi asupra pielii, mentinand aspectul tanar si sanatos al tenului.

Plantele
Natura ne pune la dispozitie multe solutii pentru ingrijirea tenului. Multe plante precum aloe, levantica, musetel si extracte din seminte sunt din ce in ce mai des utilizate in formulele cremelor datorita beneficiilor unice pentru ten. De exemplu, Tiliacora este o planta care se bucura de o mare popularitate in Asia datorita puternicelor calitati de reintinerire pe care le ofera. Bogata in fibre, calciu, fier si vitaminele A si C asigura pielii nutrientii necesari pentru incetinirea procesului de imbatranire.

Ceramidele
Ceramidele reprezinta unul dintre cele 3 tipuri de lipide care alcatuiesc bariera pielii si se gasesc in membrana celulelor.  Acestea formeaza o bariera impotriva infectiilor, ajuta la mentinerea unui nivel optim al hidratarii, prevenind astfel uscarea tenului. Pe masura ce celulele imbatranesc, nivelul de ceramide scade. Expunerea indelungata la soare, poate cauza, de asemenea, lipsa ceramidelor si aparitia ridurilor.  Ajutand tenul prin folosirea cremelor care contin ceramida acesta este revitalizat, iar procesul de regenerare este accelerat.


Sursa: www.avon.ro