Aplica acum!

Inscrieri reprezentant Avon - Fitness de primavara

Inscrieri reprezentant Avon - Fitness de primavara

Se zice ca cei care isi doresc cu adevarat vor gasi o sulutie, iar cei care nu isi doresc vor gasi o scuza. Asadar doamnelor si domnisoarelor, gata cu scuzele! Se apropie vara si trebuie sa revenim in forma inainte de a ne face aparitia pe plaja.
Nu este deloc usor sa mergem la sala. Ne luptam cu stresul constant si lipsa de timp. Noi va oferim solutia: faceti exercitii acasa! O sa va bucurati de posibilitatea de a va misca in ritmul vostru, folosind echipamentul care vi se potriveste si in atomosfera in care va simtiti cel mai confortabil. Acesta este drumul catre reusita! Investiti putini bani si doar 20 de minute din timpul vostru zilnic si puteti fi sigure ca eforturile vor da rezultate. 

BANDA ELASTICA

Minunata pentru tonifierea intregului corp, mai ales dupa inscriere Avon.
Unul din cele mai cool si nepretentioase echipamente de fitness din toate timpurile. Este foarte practica, incape in orice geanta si o puteti lua cu voi in parc pentru a exersa pe iarba verde.

1. Pentru tonifirea pieptului si a bratelor, apucand banda elastica de ambele capete, fortati bratele spre exterior pozitionand banda pe diagonala. Executati acest exercitiu de 10 ori, apoi schimbati mainile. Repetati aceasta serie de 3 ori in ambele configuratii.  

inscriere reprezentant avon - exercitii

2. Aseazati-va pe podea cu picioarele incrucisate si rasuciti capetele benzii in jurul mainilor. Ridicati banda deasupra capului si rasuciti-va cat puteti de mult din stanga inspre dreapta si invers.  Repetati exercitiul de 10 ori in 3 serii incercand sa faceti o rotire mai mare  de fiecare data.

2 Fitness

Avand mainile ridicate incearcati in continuare sa trageti de ambele capete ale benzii, fortand spre exterior.  Repetati miscarea in 3 serii de cate zece. Odihniti-va mainile timp de un minut intre fiecare serie. 

3. Intindeti-va pe spate, indoiti genunchii si ridicati capul. Pozitionati mijlocul benzii sub genunchi si incercati sa trageti cu mainile de capetele benzii. In acest exercitiu trebuie doar sa trageti cat puteti de tare incercand sa rezistati tentatiei de a va relaxa. Incordati-va tot corpul. In momentul in care corpul incepe sa tremure este un semn ca depuneti un efort deosebit, poate pentru prima data in viata. Abia acum este timpul sa va relaxati. Repetati exercitiul de trei ori. Daca va veti obisnui sa faceti acest exercitiu, veti observa progresul in timp, devenind mai putin dificil, tremurarul se va reduce si cu siguranta se va reduce si grasimea transformandu-se in muschi.

3 Fitness 

APARATUL DE EXERCITII PENTRU ZONA ABDOMENULUI

Abdomenele sunt cu siguranta un exercitiu foarte cunoscut si des utilizat, insa daca nu le veti executa in mod corect va pot afecta coloana vertebrala. Cu un simplu echipament veti putea evita aceste probleme. Inscriere Avon aici.
Pozitionati picioarele in suportul pentru picioare al aparatului si apucati cu mainile manerele acestuia, avand pozitia corpului usor inclinata. Incordati-va abdomenul si trageti de manere spre piept. Dupa cum ne-am obisnuit, repetati exercitiul in 3 serii de cate 10, cu pauza un minut intre serii. 

4 Fitness

Puteti folosi acest aparat si stand in picoare, tragand de manere pentru a va antrena bratele si pieptul (vor fi antrenati si muschii abdominali in acelasi timp

COARDA CARDIO

Incepeti si incheiati sesiunea de exercitii fizice cu ceva foarte amuzant si util. Va amintiti de saritul corzii? Unul dintre jocurile preferate din copilarie poate face minuni acum pentru corpul vostru. Stiti cum s-o folositi, doar sa nu faceti exces. Incepeti cu 5 minute de incalzire inainte de sesiunea de exerciti si incheiati antrenamentul cu niste sarituri. O data la trei zile puteti elimina unul dintre exercitii si sa cresteti durata sariturilor. Astfel muschii vor avea timp sa se recupereze, iar saritul va accelera procesul de ardere a grasimilor. 

5 Fitness

Si inca un lucru: nu uitati sa simtiti bine in timpul exercitiilor. Daca nu le veti face cu placere o sa renuntati in timp si cu siguranta nu ne dorim acest lucru. Nu va epuizati, faceti atat cat puteti si astfel veti putea obtine in timp un corp puternic si frumos. Sigur veti reusi! 

Sursa: www.avon.ro.